Se pot instala atat la cladirile in constructie, cat si la cladirile deja existente. Aceste usi sunt ideale pentru spatiile deschise din halele industriale, garaje, depozite sau centre comerciale, asigurand protectie impotriva tentativelor de efractie si a intemperiilor.
Datorita gamei variate de culori, aceste usi se integreaza perfect din punct de vedere decorativ la configuratia constructiei. Usile sunt fabricate din tabla de aluminiu de calitate superioara si sunt rezistente la abraziune si factorii de mediu.
Elementele componente:
1. Caseta este din aluminiu avand doua obtiuni in functie de dimensiunea lamelelor
    a. Caseta cu H= 250mm L= 250 mm covorul de lamele (H profil 55 mm) poate ajunge pana la dimensiunile maxime de H 3000/L 3000 mm
    b. Caseta cu H= 300 mm L= 300 mm covorul de lamele (H profil 77 mm) ajungand pana la dimensiunile maxime de H 3500/L 4000 mm.
2. Sinele sunt din aluminiu ce pot fi vopsite in camp electrostatic in culorile RAL.
3. Lamele din tabla de aluminiu de calitate superioara ce sunt vopsite in camp electrostatic si cu spuma poliuretanica la interior, cu inaltimea standard de 55 mm sau 77 mm in functie de marimea covorului de lamele.usi-garaj
Sistemul de actionare poate fi manual prin actionare cu manivela sau automatizat folosind motoarele Heicko si Nice cu actionare prin intermediul telecomenzii sau al intrerupatoruloui cu buton.

Facebook
Twitter
Google+
http://www.decoplast.ro/usi-garaj-tip-rulou/">