Calitate și durabilitate pentru ferestre moderne

Eficiență și inovație, acestea sunt atributele care descriu cel mai bine familia SIEGENIA. Sistemele inovatoare continuă să impresioneze cu estetică modernă, funcționalitate ridicată și confort.

Feroneria SIEGENIA este recunoscută pentru robustețea ei. Prin comparație cu alte feronerii, la echipări echivalente, cu aceleași elemente, feroneria SIEGENIA este mai grea, cântărind cu 15% mai mult decât orice feronerie. SIEGENIA poate echipa ferestre cu o greutate maximă a canatului de până la 130 de kg.

Echiparea ferestrelor și a ușilor se poate face cu varianta clasică, unde punctele de închidere au bolțuri excentrice, reglabile (+/1 mm), sau cu varianta de siguranță, unde punctele de închidere sunt cu cap-ciupercă, plăcuțele corespunzătoare fiind și ele de siguranță. Ridicătorul de cercevea (colțarul cu role) este parte integrată a colțarului inferior, iar cele două role integrate permit colțarului să se așeze ideal pe plăcuța de oscilobatare, preluând greutatea ferestrei. Acest sistem este mai fiabil decât sistemul folosit de ceilalți concurenți de pe piață.

Facebook
Twitter
Google+
http://www.decoplast.ro/ferestre-2/feronerie-sigenia/">
  • Un detaliu minor dar cu un efect major, blocator cu capul tip ciupercă are sistem integrat de ajustare a înălțimii.
  • Confecționată dintr-un aliaj de titan ce oferă o rezistență mare și previne apariția ruginii.
  • Multiple posibilități de închidere multipunct ce prezintă o distribuție foarte bună a forței de etanșare
  • Un grad ridicat de securitate
  • Garantată la minim 15.000 de cicluri închis-deschis