Cea mai vândută feronerie oscilo-batantă din lume.

Roto NT este un produs superior de feronerie pentru sistemul oscilo-batant testat de-a lungul anilor, care se ridică la cele mai înalte standarde de siguranță, confort, fiabilitate și design. Cu o gamă variată de produse și accesorii Roto NT oferă soluții pentru toate tipurile de ferestre. Au nivel ridicat de siguranță antiefracție, o fereastră cu un design deosebit care asigură o ventilație optimă. Chiar și versiunea de bază a feroneriei dispune de un înalt grad de siguranță mecanică, confort și se optimizează individual cu un număr mic de elemente.

Suprafață RotoSil Nano

Oferă o protecție maximă împotriva coroziunii. Particulele Nano au în structura lor atomică proprietatea de a realiza o suprafață extrem de omogenă. Prin această tehnică, suprafața devine extrem de dură și impermeabilă la medii agresive cum ar fi aerul sărat. RotoSil Nano ne oferă o optică elegantă mată-argintie. Un aspect inconfundabil de argintiu.

DECO ofera in standardul ferestrelor cu feronerie Roto NT trei piese cu rol de siguranta si confort:

contraactionare-gresita si ridicator de cercevea roto
 
 
 
 Contra actionarea gresita a manerului si ridicatorul de cercevea se monteaza pe ferestrele cu deschidere oscilo-batanta si are rolul de a elimina folosirea gresita a manerului in momentul in care fereastra se deschide.


microventilatie roto
 
 
 
 Microventilatia este piesa care de asemenea se monteaza la feroneria pentru deschiderea oscilo-batanta permitand o deschidere de aproximativ 6 mm cu rolul de aerisire pe timp indelungat, nefiind vizibila din exterior.


blocator de siguranta roto
 
 
 
 Blocatorul de siguranta care este montat pe unghiul opus blocatorului de batare si acesta fiind de asemenea un blocator de siguranta.