În funcție de locul de amplasare există uși de interior si uși de exterior, care pot fi cu ramă închisă, prag de aluminiu sau fără prag și opțional, poate fi aplicat picurătorul în partea inferioară. Picurătorul are rolul de a elimina și a preveni pătrunderea apei în interior atunci când se folosește la uși pragul de aluminiu. Pentru a face ușile mai stabile și mai rezistente, se poate realiza o rigidizare suplimentară cu ajutorul colțarilor sudabili.

 Uși de interior

Se montează doar în interiorul clădirii la camere, băi, bucătării, spații tehnice, etc. Montajul acestor uși la exterior este interzis deoarece construcția lor nu permite o izolație termică și condinții de siguranță similare ușilor de exterior. Cu o gamă diversificată de modele și decoruri, precum și disponibilitatea noastră de a realiza produse la comandă în funcție de necesitățile fiecăruia, deoarece acestea au o importanță deosebită în amenajarea și designul de interior al căminului.

Uși de exterior

Se montează la contactul clădirii cu exteriorul, adică uși de intrare într-o locuință sau clădire și trebuie să îndeplinească mai multe cerințe, cum ar fi: sistemul constructiv (protecția la intemperii, calitatea acoperirii, calitatea sistemului de balamale, posibilitatea de reglare pe mai multe direcții), gradul de termo și fonoizolare, nivelul de securitate și aspectul estetic.

Aceste uși asigură o închidere în 5 puncte și diferă în funcție de tipul clădirii:

  • Pentru locuințe, mânerele sunt cu shield, iar broasca e multipunct cu limbă;
  • Pentru spații comerciale, birouri, etc., mânerul este spațial, broasca multipunct cu bilă
Facebook
Twitter
Google+
http://www.decoplast.ro/accesorii/usi/usi-batante/">